MARDI GRAS
primer Sopar per Escoltar

LA MÚSICA I LA CUINA DEL MARDI GRAS,

DE NOVA ORLEANS A SANTS

 

Encetem el cicle “Sopars per escoltar” el 4 de març de la mà del director de la revista Rockdelux, Santi Carrillo i un menú degustació per recòrrer les arrels de les músiques i les cuines que conflueixen en la celebració del Mardi Gras durant el carnaval a Nova Orleans

 

Brass Bands, Marching Jazz Bands, figures rellevants dels sons criolls, cajun i zydeco seran la banda sonora d'una nit per escoltar i degustar.

Entre la millor selecció musical i les explicacions de Santi Carrillo, oferirem un menú degustació de 9 plats. La cuina surenya nord-americana, marcada per les tradicions cajun i criolles, serà el punt de partida d'aquest menú gastronòmic que, com la seva música, no dubtarà en anar i venir entre les tradicions franceses i africanes, passant per les influències de les cuines espanyoles i caribenyes.

Aforament 30 persones. Data i hora: Divendres 4 de març 19.45h. Preu per persona: 50€ (beguda no inclosa). Info i reserves: 931405161 o per whatss al 667925473

cartel insta 2.jpg