
qui i què som?
LA CAROTA (pastanaga en llatí) és un restaurant de barri, del barri barceloní de Sants.
La nostra cuina és un reflex de les nostres experiècies personals i professionals. Una cuina d'aquí i d'allà on aprofitem la matèria primera de qualitat i el comerç de proximitat.
L'ambient de la Carota és especial, té un toc casolà i, alhora, és un tant surrealista, però tot forma part de la mateixa experiència.
Hem fet 6 anys i, com hem fet des del primer dia, continuem cercant noves maneres d'apropar-nos a la cuina, al producte de temporada i a deixar volar la imaginació.
L'EQUIP DE LA CAROTA
Tot plegat és el fruit d'una casualitat. Dues persones que es troben en el moment i el lloc adient per perseguir un objectiu, una pastanaga comuna: obrir un restaurant.
Per al Sebastián (cap de sala) i per la Cristina (cap de cuina) LA CAROTA és el resultat d'un somni que comença amb anys de dedicació al món de la restauració i es fa realitat el 16 d'agost de 2017.
Però LA CAROTA no acaba aquí, és un projecte de vida, un objectiu professional que no s'atura mai gràcies a hores de dedicació i al suport dels clients, veïns, veïnes, amics, que ens feu costat i heu convertit un somni en una realitat.
Res seria possible sense un barri obert a noves experiències i disposat a continuar perseguint una pastanaga que ja és de tots.
.jpg)