qui i què som?

LA CAROTA (pastanaga en llatí) és un restaurant de barri, del barri barceloní de Sants. 

La nostra cuina és un reflex de les nostres experiècies personals i professionals. Una cuina d'aquí i d'allà on aprofitem la matèria primera de qualitat i el comerç de proximitat.

L'ambient de la Carota és especial, té un toc casolà i, alhora, és un tant surrealista, però tot forma part de la mateixa experiència.

 

En pocs dies complim 5 anys i, com no he deixat de fer des del primer dia, estem buscant noves fòrmules per donar el millor de nosaltres mateixos. Per aquest motiu, durant la temporada d'estiu hem ajustat horaris i hem variat la nostra oferta gastronòmica, sempre fresca i de temporada. 

   

L'EQUIP DE LA CAROTA

Tot plegat és el fruit d'una casualitat, dues persones que es troben en el moment i el lloc adient per perseguir un objectiu, una pastanaga comuna: obrir un restaurant. 

Per al Sebastián (cap de sala) i per la Cristina (cap de cuina) LA CAROTA és el resultat d'un somni que comença amb anys de dedicació al món de la restauració i es fa realitat el 17 d'agost de 2017.

Però LA CAROTA no acaba aquí, és un projecte de vida, un objectiu professional que no s'atura mai gràcies a hores de dedicació i al suport dels clients, veïns, veïnes, amics, que ens feu costat i heu convertit un somni en una realitat.

Res seria possible sense un barri obert a noves experiències i disposat a continuar perseguint una pastanaga que ja és de tots.  

IMG_20190627_205152 (1).jpg
"La carota és un projecte de vida, un objectiu professional que no s'atura mai"